OM OSS

Vilka är vi?

Målsättningen med Certways arbete är att hjälpa dig att få enkla, användarvänliga och effektiva ledningssystem till en rimlig kostnad.

Certways grundare, Gunilla Mattsson, har arbetat som miljö- och kvalitetskonsult sedan 1998. Under dessa år har hon sett många överdokumenterade och krångliga miljö- och kvalitetssystem. Frågan hon ställde sig var om det verkligen behöver vara så här.

Ur den tanken föddes Certways affärsidé, att hjälpa kunderna till enkla ledningssystem som dessutom skall öka kundens effektivitet och lönsamhet. Certway arbetar rikstäckande och har kontor i Huddinge, Stockholm, Norrtälje, Hallsberg, Nora, Vellinge och Göteborg. Vi har hunnit fira 10 år och fortsätter att utvecklas!

Den vanligaste myten är att kvalitets- och miljöledningssystem bara är en massa papper. Reflektioner från våra kunder brukar vara: ”Behövs det inte mer? Jag trodde inte att det kunde vara så enkelt!”

Under 2019 vägledde vi 29 företag till certifiering enligt ISO 9001, ISO 14001, AFS 2001:1/OHSAS 18001/ISO 45001, ISO 3834 samt EN 1090. Dessutom hjälpte vi flera kunder med upprättande av Hållbarhetsredovisningar samt Bygg- och Miljövarudeklarationer.

Våra ledningssystem är enkla att arbeta med och ska hjälpa dig att öka lönsamheten!

Våra certifieringar och intyg

För att leva som vi lär är Certway AB certifierat mot ISO 9001:2015,
ISO 14001:2015 och AFS 2001:1. Vi har fyra certifierade specialister ledningssystem och högsta kreditvärdighet hos UC.

 

  

Vår målsättning

Målsättningen med Certways arbete är följande:

- Vi ska vägleda kunderna till ett enkelt miljö- och/eller kvalitetsarbete. ISO-arbetet skall vara uppbyggt så att du klarar av att följa det, även när din produktion går för högtryck.

- All personal skall vara med på ISO-arbetet.

- Vi ska vara ett stöd under hela certifieringsprocessen, det vill säga ända till dess du fått certifikatet.

- Du skall vara självgående efter avslutat uppdrag hos er. Första året kommer du dock att få påminnelser från oss, så att du inte glömmer bort vad som skall göras. Denna service är kostnadsfri.