Tovab loggaUnder juni månad har Torps vattenskärning (TOVAB) blivit certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Eftersom de sedan tidigare har varit FR2000-certifierade var steget inte så stort att ta och när ett företag har så stort fokus på sitt KMA-arbete som TOVAB har, blir det ännu lättare.

TOVAB grundades 1997 och är ett familjeägt företag med bas i Fränsta, Västernorrlands län. De utför vattenskärning med högsta precision och har även ett omfattande lager av titan, rostfritt, Hardox-plåt och aluminium, som levereras till kunder i hela Europa. Det var också kunderna i Europa som gjorde att de valde att gå över till en ISO-certifiering i stället för sin tidigare FR2000-certifiering.

TOVAB:s ledord är Hög kvalitet, Snabbhet, Pålitlighet och Flexibilitet. Det är också dessa egenskaper som har satt både TOVAB och Fränsta på kartan internationellt.

  • Genom att hålla maskinpark, personal och samarbeten i högform, kan de leverera produkter med hög kvalitet.
  • En snabbhet i sina leveranser får de genom sin flexibilitet och vilja att gemensamt arbeta för att klara även korta deadlines.
  • Pålitlighet för TOVAB innebär att krav kommuniceras genom hela produktionskedjan, med andra ord kan deras kunder vara säker på att produkter och material producerats på ett hållbart sätt.
  • TOVABs flexibilitet har gett dem förtroende från världsledande partners och det innebär att de kan erbjuda omedelbara och pålitliga leveranser.

 

Vi på Certway gratulerar TOVAB till deras välförtjänta certifikat. Det är sällan man får arbeta med ett företag där kvalitets-, miljö och arbetsmiljöarbetet är en sådan naturlig del i det dagliga arbetet! Stort grattis till ert välförtjänta certifikat!

// Gunilla Mattsson, Certway

Previous reading
Idag gratulerar vi Svensk Parkmiljö till certifieringen mot ISO 9001 och ISO 14001
Next reading
Scientific Lab Glass – stort grattis till er ISO-certifiering!