Kundutlåtanden

Våra bästa marknadsförare

Våra kunder är våra bästa marknadsförare. Efter avslutat uppdrag följer vi alltid upp hur kunderna har upplevt våra tjänster och konsulter. Här kommer några exempel på vad kunderna har sagt om oss;

Införandet av avvikelserapportering prioterades i ett tidigt skede. Detta kommer att bli ett viktigt verktyg i bolaget. Här finns det pengar att tjäna!

Jörgen Larsson, AJAB Smide AB

Monica satte sig in i vår verksamhet på ett utomordentligt sätt. Detta gjorde hela certifieringsarbetet enkelt. Vi är mycket tacksamma för hennes stora engagemang.

Erik Schröder, Safexit Info Media AB

Vi är jättenöjda med Monikas insats, helt strålande! Hjälpsam och precisa direktiv, mycket kompetent!

Mona Otelea, Maintain Syd AB

Vi har varit fantastikt nöjda med Monika Källström och skulle varmt rekommendera henne till andra som tänker genomföra en ISO-certifiering!!

Monika Nilsson, Arom-dekor Kemi AB

Ett mycket bra samarbete med Gunilla Mattsson. Engagerad och positiv. Lite svårt att få svar på mail ibland, men det har alltid löst sig.

Olof Rask, TicketBiz AB

”Certwaykonsultens kompetens var över våra förväntningar. Vi är mycket nöjda med dess insats.”

Tereza Lindgren, Primentor AB

”Proffsigt upplägg, pragmatiskt tillvägagångssätt och anpassat införande.”

Anna Johnsson, PeJoIT

”Om det finns nån kundenkät att fylla i vill jag ge dig stjärnor istället för ett nr om det ej går kan du kryssa det högsta nr alternativ pga. en nöjd kund. 🙂 Jag är evigt tacksam för hjälpen som vi har fått.”

Jaime Rios, Rios AB

”Vi är mycket nöjda och tycker vi fick ett fint stöd och att arbetsinsatsen blev mycket effektiv.”

Claes Silverstolpe, Infrafone AB

”Jag är personligen mycket nöjd med att upplägget är användarvänligt för alla funktioner inom företaget och att Certway hjälpte oss att filtrera sådant som kanske inte rör vår verksamhet. Jag kan varmt rekommendera Certway till andra tjänsteföretag.”

Magnus Linder, ScanWorld

Här finns vi:

Huddinge, Rönninge, Stockholm, Norrtälje, Nyköping, Göteborg, Onsala, Hallsberg, Glanshammar/Örebro, Floby/Skövde, Vellinge och Åmål.

Här finns vi:

Huddinge, Uttran, Stockholm, Norrtälje, Nyköping, Göteborg, Onsala, Hallsberg, Glanshammar/Örebro, Floby/Skövde, Vellinge och Åmål.