Tillsammans har vi mer än 150 års erfarenhet av KMA-arbete!

Varför ska du anlita oss på Certway?

Det som utmärker oss på Certway är nog vår värdegrund som bl a innebär följande i vår relation till våra kunder: 

  • du, som kund, ska vara självgående efter vårt uppdrag är avslutat (dvs efter det att du fått ditt certifikat),
  • vi krånglar inte till det för att du ska bli beroende av ytterligare konsulthjälp,
  • vi ska värna om din (kundens) ekonomi, dvs vi ska vara förberedda och inte sälja på tjänster/timmar som du som kund inte har behov av,
  • vi lämnar takoffert och tar bara betalt för den tid som vi lägger ned i uppdraget, dvs går det snabbare är det din vinst och inte vår, 
  • vi redovisar öppet den tid som vi lagt ned och vad vi gjort under den tiden. Finns det något värre än ”Konsultation 10 h” på en faktura? 

 

Om du uppskattar en konsult som tänker i dessa banor och är i behov av våra tjänster. Ta då kontakt med oss, så berättar vi mer. 

Låter det intressant?
Kontakta oss om du vill veta mer!

Vilka är vi på Certway?

Målsättningen med Certways arbete är att hjälpa dig att få enkla, användarvänliga och effektiva ledningssystem till en rimlig kostnad.

Certways grundare, Gunilla Mattsson, har arbetat som miljö- och kvalitetskonsult sedan 1998. Under dessa år har hon sett många överdokumenterade och krångliga KMA-system. Frågan hon ställde sig var om det verkligen behöver vara så här.

Ur den tanken föddes Certways affärsidé, att hjälpa kunderna till enkla ledningssystem som dessutom ska öka kundens effektivitet och lönsamhet. Certway arbetar rikstäckande och har kontor i Huddinge, Rönninge, Stockholm, Norrtälje, Nyköping, Göteborg, Onsala, Hallsberg, Glanshammar/Örebro, Floby/Skövde, Vellinge och Åmål.

2018 firade vi 10 år!

Den vanligaste myten är att ISO-system eller KMA-system som det också kallas, bara är en massa papper. Reflektioner från våra kunder brukar vara:

”Behövs det inte mer? Jag trodde inte att det kunde vara så enkelt!”

Sedan starten har Certways konsulter väglett mer än 350 företag på närmare 500 siter till en certifiering enligt ISO 9001, ISO 14001, AFS 2001:1/OHSAS 18001/ISO 45001, ISO 27001, FR2000, ISO 3834 samt EN 1090. 

Våra ledningssystem är enkla att arbeta med och ska hjälpa dig att öka lönsamheten!

Certways certifieringar och intyg

Vi på Certway tycker att det är dubbelmoral att jobba med certifieringar och inte själva vara certifierade. För att leva som vi lär, är Certway AB certifierat mot ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001. Genom att själva vara certifierade får vi en förståelse för om det finns några moment som kan upplevas som krångliga eller onödiga, genom den erfarenheten kan vi utarbeta ett enklare arbetssätt som sedan våra kunder också kan dra fördelar av. 

iso 9001certifiering
iso 14001certifiering
iso 45001 certifiering
Här finns vi:

Huddinge, Rönninge, Stockholm, Norrtälje, Nyköping, Göteborg, Onsala, Hallsberg, Glanshammar/Örebro, Floby/Skövde, Vellinge och Åmål.

Här finns vi:

Huddinge, Uttran, Stockholm, Norrtälje, Nyköping, Göteborg, Onsala, Hallsberg, Glanshammar/Örebro, Floby/Skövde, Västervik och Åmål.