Concept Carcare är nu miljö- och kvalitetscertifierade

Concept Car Care

Vi gratulerar Concept Carcare Se AB till deras miljö- och kvalitetscertifieringar enligt ISO 14001 och ISO 9001.

Concept Carcare är bilvårdsföretaget som vill vara ett föredöme inom bilvårdsbranschen, genom att aktivt arbeta:

  • för att minska miljöpåverkan från bilvårdskemikalierna och vattenförbrukningen samt
  • med målsättningen att vara outstanding när det gäller utförandet på bilvårdstjänsterna.

Företages vision är att samla allt som hör till bilens kosmetiska innehåll på ett ställe. Det innebär att kunderna inte behöver besöka olika bilvårdsinrättningar, något som uppskattas i dagens hektiska vardag. Hos Concept Carcare är specialister på kosmetisk behandling, billackering, reparation av bucklor, byte av bilglas och rostskydd av bilens underrede.

Hur blir man miljö- och kvalitetscertifierad?

För att man som företag ska kunna bli miljö- och kvalitetscertifierad måste man uppfylla kraven i två internationella standarder ISO 14001 (miljö) och ISO 9001 (kvalitet). Själva kontrollen sker av en oberoende revisor från ett av SWEDAC ackrediterat certifieringsbolag.

Certifieringen sker i 2 steg där det första steget innebär en kontroll av att dokumentationen uppfyller standardens krav. Det andra steget innebär att revisorn granskar verkligheten, dvs kontroll av att dokumentationen stämmer överens med hur man faktiskt arbetar samt att relevanta miljölagar uppfylls. Därefter kommer revisorn ut för att revidera företaget årligen.

Stort tack för förtroendet att jag fick arbeta med er! Det ska bli spännande att se hur ni kan förändra branschen!// Gunilla Mattsson

Här finns vi:

Huddinge, Rönninge, Stockholm, Norrtälje, Nyköping, Göteborg, Onsala, Hallsberg, Glanshammar/Örebro, Floby/Skövde, Vellinge och Åmål.