Ett stort grattis till Thermo Packing System som numera är ISO-certifierade enligt kvalitet & miljö!

Thermo Packing System AB är ett framtidsinriktat, expansivt företag som konstruerar, tillverkar och säljer termoformade förpackningar i mestadels PET plast och emballage i solidkartong och well. Alla produkter som tillverkas är återvinningsbara och uteslutande miljövänliga.

Tillverkningen sker i Lanna, mitt i Smålands industricentrum och levereras till kunder runt om i Sverige.

Att ISO-certifiera sig innebär att man väljer att följa de mest erkända internationella standarderna för miljö- och kvalitetssäkring, och de används över hela världen. Att bli certifierade är ett bevis på att verksamheten följer och aktivt jobbar för att förbättra miljön och har ett tydligt kvalitetstänk. 

En ISO-certifiering enligt ISO 9001 och ISO 14001 innebär också att kunderna kan känna sig trygga med Thermo Packing System som leverantör.

Det har varit ett nöje att få arbeta med ett så målmedvetet gäng, den tydliga målsättningen och det positiva engagemanget hos ledning och medarbetare har gjort att det har varit ett intressant och roligt projekt. Det har varit många och bra diskussioner som har gjort att vi har byggt ett ledningssystem som alla kan leva med och jobba i varje dag.

Än en gång stort grattis!

//Catarina Granqvist, Certway

Här finns vi:

Huddinge, Rönninge, Stockholm, Norrtälje, Nyköping, Göteborg, Onsala, Hallsberg, Glanshammar/Örebro, Floby/Skövde, Vellinge och Åmål.