Grattis till Nobeli – nu även certifierade mot ISO 27001

Vi på Certway gratulerar Nobeli Business Support AB till certifieringen mot ISO 27001 – Informationssäkerhet.

Nobeli tillhandahåller tjänster som inte är kundernas kärnverksamhet – lönehantering, inköp, säkerhetsrådgivning, tekniska lösningar för säkerhet, spedition och arkivtjänster med fokus på digitala lösningar.

Deras specialistkompetens har fått stor uppmärksamhet på marknaden. Tack vare effektiva processer och metoder kan de idag erbjuda kostnadseffektiva och flexibla lösningar, som verkligen gör skillnad för deras kunder.

Deras marknad är hela Sverige. De utför även verksamhet åt utländska uppdragsgivare. Tack vare moderna tekniska lösningar kan de alltid vara tillgängliga och nära kunden, trots det geografiska avståndet. Nobelis huvudkontor ligger i Karlskoga och de har även kontor i Örebro, Jönköping samt Linköping.

”Det är viktigt för oss som företag att visa att vi levererar kvalitetssäkrade tjänster med en hög nivå av säkerhet. Det är därför viktigt att Nobeli nu både är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 27001.”

Vi tackar för förtroendet och önskar lycka till med ISO-arbetet framöver!

//Gunilla Mattsson, Certway

Här finns vi:

Huddinge, Rönninge, Stockholm, Norrtälje, Nyköping, Göteborg, Onsala, Hallsberg, Glanshammar/Örebro, Floby/Skövde, Vellinge och Åmål.