Vi gratulerar Top Drill Stockholm AB till KMA-certifieringen!

Vi på Certway är glada och stolta över att kunna gratulera Top Drill Stockholm AB till en välförtjänt certifiering mot ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 och ISO 45001:2018.

Top Drill utför grundläggningsarbeten med spetskompetens inom borrning. Målsättningen med alla deras åtagande är att leverera effektiv och kvalitativ produktion och att alltid ha en öppen och ärlig dialog med sina kunder och leverantörer. Borrning av grundläggningsarbeten är Top Drills specialitet och kärnverksamhet, men de erbjuder tjänster inom de flesta grundläggningsområdena.

På Top Drill är kvaliteten i fokus och kunskapen om hur arbetet på plats ska utföras i verkligheten finns med hela vägen upp i företagsledningen. Top Drill brinner för grundläggningsarbeten och har ständigt nya idéer och visioner för att förverkliga företaget och branschen.

Beslutet om en ISO-certifiering var ett naturligt steg i arbetet med att hela tiden utveckla företaget och ta sig an nya utmaningar. Utifrån den gedigna grund som redan fanns tillsammans med ett genuint engagemang hos medarbetare och ledning, har Certways konsult Anders Andersson väglett, dokumenterat och stöttat i arbetet för att man skulle uppfylla kraven i standarderna och samtidigt kunna förenkla och underlätta det dagliga arbetet.

Stort grattis till Kvalitet-, Miljö- och Arbetsmiljöcertifieringen – riktigt bra jobbat säger vi på Certway!

//Gunilla Mattsson, Certway

Här finns vi:

Huddinge, Rönninge, Stockholm, Norrtälje, Nyköping, Göteborg, Onsala, Hallsberg, Glanshammar/Örebro, Floby/Skövde, Vellinge och Åmål.