Grattis MEXL till ISO 9001 & ISO 14001-certifieringen 

Om MEXL

MEXL är byggkonsultföretaget som kan vara din konsult genom hela projektet. Man erbjuder tjänster inom Buller & Vibration, Bygg & Projektledning, Projektering, Entreprenadbesiktning & Energi samt Markexploatering & Lantmäteri. De arbetar med uppdrag inom anläggning, infrastruktur och byggnation. 

MEXL grundades 2007 av Marcus Larsson och efter en stadig tillväxt, bildades en ny organisation 2021 tillsammans med dotterbolaget Bergmex. Företaget har kontor i Uddevalla och Göteborg. En av styrkorna är att kunna erbjuda sina kunder konsulter med stor kompetens och hög servicenivå i alla skeden i ett projekt. Från idé till färdig produkt.

Stolta medarbetare

VD Annette Neubronner berättar: ”Vi är stolta och glada över den här certifieringen som är ett kvitto på det jobb vi lagt ner.” Nu gäller det att förvalta och finslipa detaljerna i manualen, vi sätter alltid höga mål och om något är väl ambitiöst, ryms det i uttrycket ”ständiga förbättringar”.  

Certways konsult Monika Källström tackar för förtroendet och önskar lycka till med kvalitets– och miljöarbetet!

//Gunilla Mattsson, Certway

Här finns vi:

Huddinge, Rönninge, Stockholm, Norrtälje, Nyköping, Göteborg, Onsala, Hallsberg, Glanshammar/Örebro, Floby/Skövde, Vellinge och Åmål.