Mitt plagg i Sundsvall AB – grattis till FR2000-certifieringen

Stort grattis till Mitt plagg i Sundsvall AB som nu i april kom i mål med sin certifiering mot FR2000. Företaget har under många år arbetat mot större kunder i upphandlingar och hade därmed mycket av nödvändig dokumentation på plats redan inför sin certifiering. Certways konsult Anders Andersson har tillsammans med Lisa Johansson och Anna Johansson kompletterat befintlig struktur och dokumentation så att FR2000 -kraven uppfylls på ett hållbart sätt. Certifieringsprocessen tog endast 1 ½ månad vilket är utmanande men gick som en dans med stort engagemang och ett bra lagarbete.

Om Mitt plagg
Mitt plagg har varit verksamma inom produktområdet sedan 1989. Verksamheten har sitt säte i Sundsvall. Affärsidén är att kunna erbjuda sköna, tidlösa, pålitliga och prisvärda arbetsplagg till personal inom vårdsektorn. Mitt plagg har under alla år haft tvätterier som huvudsakliga kunder, men har sedan 2007 även en webbshop, www.mittplagg.se, som vänder sig till mindre vårdenheter, privata företag och privatkunder inom vårdsektorn. De erbjuder personalkläder till bl.a tandläkare, veterinärer, äldreomsorg och övriga kategorier inom vården.

”Vi har sedan 1997 ett nära samarbete med produktion av arbetsplagg som sker på fabriken Bositex i Begov Han, Bosnien. Där arbetar för närvarande ca 40 personer. Vår produktionspartner har lång och gedigen erfarenhet av sömnad med en erkänt bra logistiken med leverans var tredje vecka till våra kunder, berättar Lisa Johansson.”

//Anders Andersson, Certway

Här finns vi:

Huddinge, Rönninge, Stockholm, Norrtälje, Nyköping, Göteborg, Onsala, Hallsberg, Glanshammar/Örebro, Floby/Skövde, Vellinge och Åmål.