Parafon – stort grattis till kvalitets- och miljöcertifieringen!

Parafon skapar utrymmen som helt enkelt låter bättre!

I april certifierades Parafon enligt ISO 9001:2015 och 14001:2015. Grattis till certifieringen, och riktigt bra jobbat säger vi på Certway!

I den helt nybyggda fabriken i Skövde producerar Parafon, som ingår i Rockwool, akustikundertak och väggabsorbenter i stenull.

Med dessa skapas interiörer med fantastisk akustik som skapar trivsel för människor och som enkelt kan förverkligas i många olika typer av projekt.

Under 2021 tog ledningen beslut om en ISO-certifiering.  

Parafons ledning ville skapa ett ledningssystem med ett logiskt upplägg och struktur för att kunna fortsätta sin expansion och säkerställa såväl kvalitet som miljöhänsyn. Samtidigt skulle en helt ny modern fabrik byggas och då ville man ”göra rätt från början”.

Certways konsult Ralph Lindahl fick uppdraget och startade med en nulägesanalys och fortsatte sedan genom att tillsammans med ledning och personal gå igenom alla processer och arbetssätt. Resultatet blev ett funktionellt och lättöverskådligt ledningssystem som man nu dagligen arbetar utifrån.

Ledningen och medarbetare har varit mycket positiva och engagerade i arbetet och en eloge till att ha orkat med samtidigt som man flyttat hela verksamheten.

Stort och välförtjänt grattis till kvalitets-och miljöcertifieringen!

//Gunilla Mattsson, Certway

Här finns vi:

Huddinge, Rönninge, Stockholm, Norrtälje, Nyköping, Göteborg, Onsala, Hallsberg, Glanshammar/Örebro, Floby/Skövde, Vellinge och Åmål.