Concil – House of Marketing är kvalitets- & miljöcertifierade

Vi gratulerar Concil – House of Marketing som med stort engagemang och gediget arbete nu har nått sitt mål att certifiera sig enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Concil – House of Marketing är en komplett leverantör inom reklam som verkligen lever upp till sitt namn, de hjälper kunderna med helhetslösningar inom marknadsföring, miljöskyltning och dekor samt levererar till slutkunder och återförsäljare i hela Norden.

Concil har även lång erfarenhet sedan flera decennier tillbaka att producera skyltar för de flesta miljöer. Arbetsmiljö, tillgänglighet samt brand och utrymning är några av de områden man arbetar med. I den egna produktionen i Lidköping utförs gravyr, lasergravyr, taktil produktion, UV-print, screentryck och digitalprint bl a brand och utrymningsskyltar. 

”Det har varit ett intressant och roligt projekt att stötta er genom resan till en certifiering enligt ISO 9001 och ISO 14001, vilket är ett bevis på att ni bidrar till ett hållbart samhälle”.

Åter igen ett stort grattis till er!

//Catarina Granqvist, Certway

Här finns vi:

Huddinge, Rönninge, Stockholm, Norrtälje, Nyköping, Göteborg, Onsala, Hallsberg, Glanshammar/Örebro, Floby/Skövde, Vellinge och Åmål.