Fraktlogistik Svenska AB certifierade mot ISO 9001 & ISO 14001

Bra levererat av Fraktlogistik Svenska AB!

I januari certifierades Fraktlogistik Svenska AB enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015. Grattis till certifieringen och riktigt bra jobbat säger vi på Certway!

Fraktlogistik Svenska AB är inriktade på inrikestransporter och logistiklösningar för terminaltjänster.

Fraktlogistiks värdegrund bygger på SKAPA, samarbete, kompetens, ansvar, proaktivitet och autonoma och man skapar nära relationer med sina kunder. Detta märks väl hos alla medarbetare.

2022 togs beslutet att ta fram ett ledningssystem som kunde certifieras mot ISO 9001 och
ISO 14001. Man hade ett väl strukturerat arbetssätt som redan tidigare säkerställde kvalitén i leverans av tjänster. Målsättningen var att skapa ett modernt ledningssystem för att kunna fortsätta sin expansion och säkerställa såväl kvalitet som miljöhänsyn.

Certways konsult Ralph Lindahl fick uppdraget och har därefter väglett arbetet fram till certifieringsrevisionen.

Den tydliga målsättningen hos ledningen och det positiva engagemanget hos alla medverkande har varit värdefullt för att driva projektet framåt. ”Det har varit både utvecklande och ett nöje att få arbeta med detta proffsiga gäng och man har nu landat i ett ledningssystem som man kan ”leva i” dagligdags” säger Ralph.

Stort och välförtjänt grattis till kvalitets-och miljöcertifieringen!

//Gunilla Mattsson, Certway

(Bilden visar kickoff efter en lyckad revision.)

Här finns vi:

Huddinge, Rönninge, Stockholm, Norrtälje, Nyköping, Göteborg, Onsala, Hallsberg, Glanshammar/Örebro, Floby/Skövde, Vellinge och Åmål.