Grattis Danfo till certifieringen mot ISO 9001 och ISO 45001

Grattis säger vi till Danfo AB i Nora som gick i mål med sin certifiering mot ISO 9001 och ISO 45001 i april.

Danfo AB har sedan länge en stark miljöprofil och är miljöcertifierade enligt ISO 14001. Med ledord som kvalitet, professionalism och engagemang ville de även understryka sin höga ambition när det gäller deras kvalitets- och arbetsmiljöarbete.

Certways konsult RosMarie Lundqvist har tillsammans med Danfos vd och ledningsgrupp byggt vidare Danfos ledningssystem så att det nu även uppfyller kraven i ISO 9001 och ISO 45001. Nu fortsätter arbetet med att hitta förbättringar som tar företaget mot nya höjder!

Om Danfo AB
Danfo AB utvecklar och tillverkar kundanpassade offentliga toaletter med tillhörande drifts- och underhållstjänster. Företaget startade 1969 i vackra Nora i Bergslagen där huvudkontor och produktion finns än i dag. Fram tills idag har Danfo AB levererat tusentals toalettanläggningar till mer än 40 olika länder runt om i världen.

Bilden visar Danfos Tetragon, en offentlig toalett som anpassas efter just dina förutsättningar. Den är flexibel både när det gäller storlek och utformning – men vandalsäkerheten och den höga kvaliteten är alltid densamma.

//Gunilla Mattsson, Certway

Här finns vi:

Huddinge, Rönninge, Stockholm, Norrtälje, Nyköping, Göteborg, Onsala, Hallsberg, Glanshammar/Örebro, Floby/Skövde, Vellinge och Åmål.