Grattis till Lilleby Entreprenad AB, certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001

Lilleby Entreprenad tar ytterligare steg mot framtiden
I april certifierades Lilleby Entreprenad AB enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001. Grattis till certifieringen och riktigt bra jobbat säger vi på Certway!

Lilleby Entreprenad AB arbetar med markarbeten, bergsprängning, bergborrning, schaktning, stenarbeten, mark- och anläggningsarbeten samt servicearbete för fastighetsägare. Företaget har över 40 års erfarenhet i branschen.

Lillebys ledord är hög kvalitet, miljömedvetenhet samt säker och hälsosam arbetsmiljö vilket märks i den dagliga verksamheten.

Under hösten 2023 togs beslutet att ISO-certifiera sig mot kvalitet, miljö och arbetsmiljö enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001. Lilleby hade under många år arbetat strukturerat i projekt men ville då säkerställa processer, rutiner och arbetssätt samt dokumentera tydligare. Målsättningen var att skapa ett enkelt och anpassat ledningssystem för att kunna fortsätta sin resa framåt och säkerställa såväl kvalitet, miljöhänsyn och arbetsmiljö.

Certways konsult Ralph Lindahl fick uppdraget och har därefter väglett arbetet fram till certifieringsrevision.

”Den tydliga målsättningen och det positiva engagemanget har varit avgörande för projektet.  Det har varit utvecklande och inspirerande att få arbeta med Lilleby Entreprenad och det har varit många bra och djupa diskussioner för att landa i ett ledningssystem som man kan ”leva i” dagligdags”, menar Ralph.

Stort och välförtjänt grattis till KMA-certifieringen!

//Gunilla Mattsson, Certway

Här finns vi:

Huddinge, Rönninge, Stockholm, Norrtälje, Nyköping, Göteborg, Onsala, Hallsberg, Glanshammar/Örebro, Floby/Skövde, Vellinge och Åmål.