Group Beconfident® Europe AB – grattis till KM-certifieringen!

I juli fick Group Beconfident® Europe AB sina certifikat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Grattis till KM-certifieringen, riktigt bra jobbat säger vi på Certway!

Beconfident® är ett svenskt företag med fokus på att hjälpa individer att få och behålla ett attraktivt leende och god munhälsa – detta för att få människor att må bra och ge dem en bättre självkänsla.

Beconfident® erbjuder innovativa produkter inom professionell tandblekning, munvård och hudvård. Genom att kombinera det senaste inom hälsofrämjande ingredienser och resultatinriktad teknologi är ambitionen att utveckla produkter som både ger märkbart resultat och en bättre helhetshälsa – för ett bättre självförtroende.

Produktutvecklingen sker i Sverige tillsammans med världsledande forskare i Sverige och USA och alla produkter är testade och godkända av tandläkare. Utvecklarna bakom företagets stora hudproduktsserie ”Clear Skin” har över 20 års erfarenhet av forskning från Lunds universitet i Sverige.

Beconfidents® ledning ville skapa ett ledningssystem med ett logiskt upplägg och struktur för att kunna fortsätta sin expansion och säkerställa såväl kvalitet som miljöhänsyn. Tillsammans med ledning och personal synades alla processer och arbetssätt och vi skapade ett funktionellt och lättöverskådligt ledningssystem som man nu dagligen arbetar utifrån.

Ett stort och välförtjänt grattis!

//Ralph Lindahl, Certway

Här finns vi:

Huddinge, Rönninge, Stockholm, Norrtälje, Nyköping, Göteborg, Onsala, Hallsberg, Glanshammar/Örebro, Floby/Skövde, Vellinge och Åmål.