Perfect Print – grattis till KMA-certifieringen

Ett av Europas bästa företag med 100 % fokus på utskriftlösningar finns i Arninge, Perfect Print, och när det var dags för certifiering mot ISO 9001ISO 14001 och ISO 45001 kontaktade de Certway. Företaget har under många år arbetat mot större kunder i upphandlingar och hade därmed mycket av nödvändig dokumentation på plats redan inför sin certifiering. Certways konsult Anders Andersson har tillsammans med Mats Persson och Anders Östmar byggt upp ledningssystemet så att KMA-kraven uppfylls på ett hållbart sätt.

Stort grattis till er certifiering och tack för ett gott samarbete med mycket skratt och lycka till på er tillväxtresa!

Om Perfect Print Sverige AB

Perfect Print grundades i Täby 1995. Idag har företaget mer än 2.500 kunder över hela landet. Perfect Print tar ett helhetsansvar för din utskriftsmiljö och fungerar som IT-avdelningens förlängda arm. Företaget gör din kontorsmiljö kostnadseffektiv, bekymmersfri och mer produktiv.

Perfect Print har specialiserat sig på utskriftslösningar för företag, stat och kommuner. De hjälper både stora och små företag i hela vårt avlånga land från norr till söder med skrivare och multifunktionsskrivare, programvaror för dokumentflöden, mobila och säkra utskrifter, övervakningstjänster för skrivare och storformatsskrivare. Dessa områden står starka var för sig men blir ännu starkare tillsammans där de som skräddarsydda lösningar levererar högsta kvalité och bästa ekonomi.

//Anders Andersson, Certway

Här finns vi:

Huddinge, Rönninge, Stockholm, Norrtälje, Nyköping, Göteborg, Onsala, Hallsberg, Glanshammar/Örebro, Floby/Skövde, Vellinge och Åmål.