Stort grattis Italienexpressen till ISO 9001 & ISO 14001-certifieringen

Om Italienexpressen

Deras affärsidé: Alla sorters transporter Sverige-Italien 

Deras affärsidé är att med transportbranschens högsta kvalitet erbjuda förarbundna vägtransporter till och från Italien. Genom att krympa ledtiden kan de erbjuda snabbare och mer flexibla transporter.
Med ett brett utbud av fordon ska de erbjuda alla sorters godstransporter: styckegods, hellaster, delpartier, expresstransporter, pallgods och skrymmande transporter.

Deras främsta mål: Att förenkla logistik

Att göra logistik enkel och att på bästa sätt uppfylla behov av säkra och effektiva transporter är deras främsta mål. 

De vill bli, inte störst, utan bäst på det de gör. I det arbetet är ingen kund för stor och ingen kund för liten, utan alla är alltid välkomna att låta dem ta hand om transportbehovet. 

Varför ISO-certifiering?

Italienexpressens miljö- & kvalitetssamordnare Heidi Lindqvist om varför de redan när de startade upp verksamheten valde att ISO-certifiera sig: ”Först och främst kom det tidigt som ett krav från våra kunder men vi har sedan tidigare god erfarenhet av ISO-arbete. Det blir ett systematiskt arbetssätt med miljö & kvalitet som ger mervärden till företaget i form av struktur och ordning & reda.”  

Italienexpressen valde att samarbeta med Certway och våra KMA-konsulter Monika Källström och Ann Jansson.

//Gunilla Mattsson, Certway

Här finns vi:

Huddinge, Rönninge, Stockholm, Norrtälje, Nyköping, Göteborg, Onsala, Hallsberg, Glanshammar/Örebro, Floby/Skövde, Vellinge och Åmål.