Vi gratulerar Fläkt Teknik till FR2000-certifieringen

Fläkt Teknik projekterar, installerar och driftsätter anläggningar för luftbehandling i allt från privata bostäder till kontor och offentliga fastigheter. Den egna serviceavdelningen ser sedan till att anläggningen fortsätter fungera optimalt år efter år.

Bolaget har i dagsläget ca 80 anställda och arbetar i hela Sverige. Man utgår från lokaler i Karlstad som både inrymmer kontor, lager och verkstad.

Bolaget har en tydlig vision som man arbetar aktivt med varje dag.
Alla ska vilja jobba med oss. Alla ska vilja jobba hos oss!

”Visionen märks tydligt när man arbetar med Fläkt Teknik och det har verkligen varit ett nöje att få vägleda dem till ett FR2000-certifikat”, säger Certways KMA-konsult Anna Lundh-Gren.

”Detta är ett bolag som har en tydlig vilja och strävan att hela tiden förbättra sig, inte för att någon annan kräver det utan för att man har en egen vilja till utveckling. Detta visade sig inte minst i certifieringsprocessen då anledningen till certifieringen inte var krav utifrån utan en egen vilja om förbättringar.

Företaget sätter stort värde på sin personal och på att skapa ett bra arbetsklimat, så väl internt som externt, det märks tydligt när man är arbetar tillsammans med detta gäng”, fortsätter Anna.

På Fläkt Teknik är man duktiga på att arbeta tillsammans mot ett gemensamt mål, och med ett högt engagemang i allt man gör så blir resultatet därefter!

Snyggt jobbat och stort grattis till certifieringen säger vi på Certway!

//Gunilla Mattsson, Certway

Här finns vi:

Huddinge, Rönninge, Stockholm, Norrtälje, Nyköping, Göteborg, Onsala, Hallsberg, Glanshammar/Örebro, Floby/Skövde, Vellinge och Åmål.