Syntema i Arbrå – grattis till ISO 9001-certifieringen!

Ett av Europas bästa företag med 100 % fokus på industrier och lackerare med avancerade industriella ytbehandlingslösningar, med avseende på trä, metall, rostskydd, lim, utrustningar finns i Arbrå, Syntema i Arbrå AB, och när det var dags för certifiering mot ISO 9001 kontaktade de Certway. Företaget har under många år arbetat mot många stora kunder och det var dags att ta nästa steg. Certways konsult Anders Andersson har tillsammans med Johan Holmqvist och Magnus Carlsson byggt upp ledningssystemet.

Stort grattis till er certifiering och tack för ett gott samarbete många historier och lycka till på er tillväxtresa!

Om Syntema i Arbrå AB

Syntema i Arbrå AB bildades 1975. Verksamheten startade i Arbrå för att inom närområdet ge hög servicegrad till mellanstora och mindre industrifärgsförbrukare med färg från Beckers dåvarande industridivision.

I dag har Syntema i Arbrå utvecklats till en av de ledande distributörerna i södra Norrland. Syntema förser industrier och lackerare med avancerade industriella ytbehandlingslösningar, med avseende på trä, metall, rostskydd, lim, utrustningar mm.

Precis som för över 40 år sedan är hög servicegrad samt högt tekniskt kunnande ledstjärnan för Syntemas verksamhet.

//Gunilla Mattsson, Certway

Här finns vi:

Huddinge, Rönninge, Stockholm, Norrtälje, Nyköping, Göteborg, Onsala, Hallsberg, Glanshammar/Örebro, Floby/Skövde, Vellinge och Åmål.