Certway gratulerar BM Byggmontage AB till FR2000-certifieringen!

BM Byggmontage AB bildades 1988 av Mats och Bengt som ett litet tvåmannabolag, båda två verkar fortfarande i bolaget vilket tydligt speglar deras filosofi om långsiktighet och kvalitet i allt man gör. Bolaget har succesivt växt och är numera drygt 20 anställda. De verkar i Örebro som fortfarande är hemmamarknaden, men man har sedan 20 år tillbaka även en etablerad organisation i Stockholm där man har renoverat bl.a. anrika Östermalms Saluhall.

Att certifiera sitt ledningssystem var ett naturligt steg för bolaget i deras utveckling. Under vägledning av Certway kom man fram till att det var en FR2000-certifiering man skulle sikta mot. FR2000 är en standard som är likvärdig med ISO 9001 och ISO 14001 och innehåller även brand, arbetsmiljö och kompetens. FR2000 är anpassad för små och medelstora företag och passade perfekt för BM Byggmontage.

Under certifieringsresan har Certway genom konsult Anna Lundh-Gren hjälpt till med förenklingar av befintliga rutiner och system och även tagit fram många nya rutiner samt stöddokument som syftar till att förenkla och avlasta i det dagliga arbetet. Genom ett målmedvetet arbete har man nu nått målet och har sitt FR2000-certifikat i handen.

Vill du och ditt bolag veta mer om hur du kan få en enklare vardag med struktur och ordning, hur du får nöjdare kunder och minskar dina kostnader? Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Än en gång stort grattis till er certifiering BM Byggmontage önskar Certway!

//Gunilla Mattsson, Certway

Här finns vi:

Huddinge, Rönninge, Stockholm, Norrtälje, Nyköping, Göteborg, Onsala, Hallsberg, Glanshammar/Örebro, Floby/Skövde, Vellinge och Åmål.