Zoni Service är nu certifierade!

Vi på Certway är glada och stolta över att kunna gratulera Zoni Service AB till en välförtjänt certifiering mot ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015.

Zoni Service har städat kontor sedan 2005 i Stockholm och levererar städtjänster med personlig service och högsta kvalitet.

På Zoni Service är kvaliteten i fokus och det är något som tydligt genomsyrar hela verksamheten där alla medarbetare är involverade och engagerade i arbetet. Här lämnas inget åt slumpen utan här fanns redan innan certifieringen tydliga rutiner och högsta kvalitet.

Beslutet om en ISO-certifiering var ett naturligt steg i arbetet med att hela tiden bli bättre och ta sig an nya utmaningar. Utifrån den gedigna grund som redan fanns tillsammans med ett genuint engagemang hos medarbetare och ledning har Certways konsult Anders Andersson väglett, dokumenterat och stöttat i arbetet för att man skulle uppfylla kraven i standarderna och samtidigt kunna förenkla och underlätta det dagliga arbetet.

Grattis till kvalitets- och miljöcertifieringen, riktigt bra jobbat säger vi på Certway!

//Gunilla Mattsson, Certway

Här finns vi:

Huddinge, Rönninge, Stockholm, Norrtälje, Nyköping, Göteborg, Onsala, Hallsberg, Glanshammar/Örebro, Floby/Skövde, Vellinge och Åmål.