Vi på Certway är glada och stolta över att kunna gratulera Removex AB till en välförtjänt certifiering mot ISO 9001:2015.

Removex är familjeföretaget på lilla orten Åmmeberg som har hela världen som arbetsområde. Man har i över 30 år försett gruvor och tunnlar med ett komplett system för ventilation. I egen fabrik med tillhörande testanläggning tillverkas helt kundanpassade axialfläktar från en diameter på 500 mm upp till 3000 mm som levereras till hela världen.

På Removex är kvaliteten verkligen i fokus och det är något som tydligt genomsyrar hela verksamheten, alla medarbetare är involverade och engagerade i arbete. Här lämnas inget åt slumpen utan här fanns redan innan tydliga rutiner och system för kontroll och utveckling.

Beslutet om en ISO-certifiering var ett naturligt steg i arbete med att hela tiden bli bättre. Utifrån den gedigna grund som redan fanns tillsammans med ett genuint engagemang hos medarbetare och ledning har Certways konsult Anna Lundh-Gren väglett, dokumenterat och stöttat i arbetet för att man skulle uppfylla kraven i standarden och samtidigt kunna förenkla och underlätta det dagliga arbetet.

Stort grattis till er välförtjänta certifiering!

//Gunilla Mattsson, Certway

Previous reading
Zoni Service är nu certifierade!
Next reading
Grattis Jons’s Alltjänst till ISO 9001/ISO 14001-certifieringen