Hafa Bathroom Group är nu certifierade

Vi gratulerar Hafa Bathroom Group AB till certifieringen mot ISO 9001 och ISO 14001.

Hafa Bathroom Group AB:s historia går tillbaks till 1962 när två möbelsnickerier i Halmstad och Falkenberg slogs ihop och bildade Hafa. Idag är de Sveriges största privatägda badrumsföretag och går till marknaden genom tre varumärken – Hafa, NORO och Westerbergs. Med ett lag och tre varumärken har de ett helt unikt kunderbjudande med stora möjligheter och högsta möjliga flexibilitet. De har en uttalad ambition om att vara det mest kundorienterade badrumsföretaget, vilket präglar deras kultur och varje enskild medarbetare.

Hafa Bathroom Groups vision är att ha branschens bästa digitala plattform som effektiviserar processer, skapar affärsmöjligheter och mervärde för såväl kunder som intressenter. De firar när deras kunder lyckas och möjligheten att ständigt förbättras är vad som driver dem.

Hafa Bathroom Group arbetar för att bli Halmstad bästa arbetsgivare och här möts du varje dag av ett starkt lag med hög entreprenörsanda med mål att bli bäst på det de gör.

Läs mer om dem på deras hemsida

//Ralph Lindahl, Certway AB

Här finns vi:

Huddinge, Rönninge, Stockholm, Norrtälje, Nyköping, Göteborg, Onsala, Hallsberg, Glanshammar/Örebro, Floby/Skövde, Vellinge och Åmål.