Månsson Rör & Värmepumpar nu ISO 9001- & ISO 14001-certifierade

Grattis Månsson Rör & Värmepumpar till er ISO 9001– & ISO 14001-certifiering!

Det är ju faktiskt inte överraskande på något sätt eftersom Månsson Rör & Värmepumpar har en väl fungerande organisation med engagerade och duktiga medarbetare.

Sedan 1986 utför Månsson Rör & Värmepumpar I Östergötland AB rör- & värmepumpinstallationer åt företag, privatpersoner och kommuner. Ursprungligen i Östergötland med omnejd.

Med tiden har verksamheten för stora rörentreprenader och värmepumpsinstallationer vuxit sig allt större. Numera spänner denna verksamhet över hela Sverige.

Månsson Rör & Värmepumpar har en platt organisation där ledningen både är operativ och samtidigt verkar för att arbeta systematiskt och strukturerat sedan många år.  De har tidigare varit miljö- och kvalitetscertifierade i en multisite i flera år, men valde nu att anpassa verksamhetssystemet helt till sitt eget arbetssätt.  

Certways konsult Sofia Rosenkvist Wittsell berättar att det har varit en fröjd att få vägleda Månsson Rör & Värmepumpar till sin certifiering. ”Vi har arbetat tillsammans för att förenkla och anpassa verksamhetssystemet så att det verkligen blir en naturlig del i vardagen”.

//Gunilla Mattsson, Certway AB

Här finns vi:

Huddinge, Rönninge, Stockholm, Norrtälje, Nyköping, Göteborg, Onsala, Hallsberg, Glanshammar/Örebro, Floby/Skövde, Vellinge och Åmål.