WiTTRA Networks AB – grattis till certifieringen enligt ISO 9001, ISO 14001 & ISO 27001

Stort grattis till WiTTRA Networks AB som med gediget arbete och stort engagemang erhållit sitt certifikat för ISO 9001, ISO 14001 och ISO 27001.

WiTTRA Networks AB är en global leverantör av digitaliseringslösningar och trådlös uppkoppling inom industriell Internet of Things (IoT). WiTTRAs innovativa och patenterade teknik för inomhuspositionering möjliggör snabba, säkra och effektiva signalöverföringar för IoT i olika miljöer – inomhus, utomhus och under jord – allt inom en enda teknikimplementering.

WiTTRA erbjuder en helhetslösning för att hålla koll på rörliga och fasta tillgångar i alla miljöer genom ett skalbart, säkert och certifierat sensor- och positioneringsnätverk. WiTTRA grundades för att lösa ett verkligt dilemma och för att svara på frågan ”Var är mina grejer och vad gör de?”. WiTTRA tillhandahåller högkvalitativa lösningar som konsekvent uppfyller eller överträffar sina kunders förväntningar.

WiTTRA Networks AB är ett högteknologiskt företag under stark tillväxt. För att förbereda sig för internationell expansion och ökande kundkrav uppstod behovet att certifiera sig i enlighet med kunders och branschens krav. På karakteristiskt entreprenörsdrivet sätt tog sig WiTTRA an utmaningen med stort fokus och hög ambitionsnivå.

Certway och konsult Anders Andersson tackar för förtroendet och önskar lycka till med det fortsatta ISO-arbetet!

//Gunilla Mattsson, Certway

Här finns vi:

Huddinge, Rönninge, Stockholm, Norrtälje, Nyköping, Göteborg, Onsala, Hallsberg, Glanshammar/Örebro, Floby/Skövde, Vellinge och Åmål.